Welkom in groep 3/4

We zullen ons even voorstellen. In groep 3/4 zitten 27 kinderen. Er zitten 10 kinderen in groep 3 en 17 kinderen in groep 4. We hebben 2 juffen. Juf Alice is op maandag t/m woensdag onze juf, juf Wendy op vrijdag. Donderdag werken de juffen om en om. 

Elke dag starten we met stillezen.
Na het lezen gaan we schrijven. In groep 3 leren we alle schrijfletters, in groep 4 leren we de hoofdletters. Na schrijven staat veilig leren lezen en taal op het rooster. De kinderen van groep 3 leren elke week nieuwe woorden en letters lezen en schrijven.

Rekenen doen we ook elke dag. Elke dag krijgen we instructie en werken we aan onze weektaak. Op de weektaak staan alle taken die we zelfstandig moeten maken. Dit kunnen taken op de computer zijn maar ook een bladzijde uit een werkboekje of het spelen van een spelletje. 

's Middags doen we de andere vakken zoals begrijpend lezen, muziek, de kanjertraining, techniek en werken we aan IPC. Bij IPC werken we aan thema's. Binnen deze thema doen we verschillende opdrachten maar spelen we ook in de hoeken.

We leren ook Engels. Met de methode ''Groove me'' leren we Engels door het zingen van liedjes. 

Elke dag werken er ook kinderen met onze onderwijsassistenten juf Milou en juf Carla. 

Gymmen doen we op maandagochtend en donderdagochtend. 

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken in onze groep!