De zomervakantie is voorbij. Maandag 3 september verwelkomen we alle kinderen weer op school. Het hele team van De Wegwijzer is klaar om er weer een mooi schooljaar van te maken. De eerste schooldag houden we een open inloop van 8.20 uur tot 8.45 uur. Tijdens de open inloop mogen alle ouders/verzorgers mee de klassen in. De koffie en thee staan uiteraard klaar.

                     backtoschool94

 

Denkt u nog aan de bouwwerkzaamheden? 

Lorentzstraat
De bouwwerkzaamheden zorgen er voor dat de Lorentzstraat gedurende de bouw niet bereikbaar is. Ook de entree naar het schoolplein wordt aan deze zijde gesloten. De verwachting is dat de bouwwerkzaamheden in juli 2019 zijn afgerond.

Bouwverkeer Poststraat
Het bouwverkeer zal grotendeels via de Poststraat rijden. Wij adviseren dan ook deze straat niet te gebruiken. Kinderen kunnen het beste via de Brugstraat en dan lopend door de steeg naast de Dekamarkt.
Een andere optie is om via de Sportweg te rijden en vervolgens via de zijde van De Peppel over het Pienterpad het schoolplein op de gaan.

Parkeren Brugstraat
Omdat we een toename van drukte verwachten aan de Sportweg willen wij u verzoeken om auto's zoveel mogelijk te parkeren op de Brugstraat. Via de steeg naast de Dekamarkt loopt u snel richting de school.
Gedurende de bouw zullen wij de veiligheid rondom het schoolgebouw blijven monitoren. Mochten er zaken zijn die u opvallen dan kunt u dat bij ons melden.

We gaan er vanuit u zo voldoende te hebben geïnformeerd en rekenen op uw inzet om de veiligheid rondom het schoolgebouw voor de kinderen te garanderen.