Vrijdag 18 april bezocht muziekvereniging De Eendracht uit Kolhorn onze school. De kinderen werden getrakteerd op een spetterend optreden en leerden van alles over de verschillende instrumenten in het orkest. Het orkest van De Eendracht bestond uit volwassenen en (oud) leerlingen van onze school. Voor deze kinderen was het een extra speciaal moment om een optreden te verzorgen op de eigen school.
Na het optreden maakten de kinderen ook zelf kennis met de verschillende instrumenten. Het was een geslaagde ochtend. Alle foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Na deze ochtend biedt De Eendracht ter kennismaking 4 proeflessen aan voor €25. De kinderen mogen daarvoor kiezen uit de volgende instrumenten; trompet, hoorn, bariton, trombone, dwarsfluit, klarinet of altsaxofoon. Ook slagwerk behoort tot de mogelijkheden. De kinderen krigen 4 (groeps)lessen op dit instrument en leren de grondbeginselen van algemene muzikale vorming. Deze 4 proeflessen zullen worden gegeven vanaf week 24 in de brede school. 

Voor meer informatie en opgeven voor de proeflessen kunt u een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

                 harmonie 16                        harmonie 24