Als een kind drie jaar is gaan ouders zich oriĆ«nteren op de keuze voor een basisschool. Op onze school kunt u terecht voor een rondleiding en een uitgebreid kennismakingsgesprek. Zo krijgt u een zo volledig mogelijke indruk van onze school en kunt u bepalen of De Wegwijzer de school is waar u uw kind aan wilt toevertrouwen.

Nieuwe leerlingen kunnen, als ze 3 jaar en 10 maanden zijn, maximaal vijf dagdelen komen wennen. Samen met de nieuwe leerkracht maakt u daar ruim op tijd afspraken over. Voordat uw kind voor het eerst komt "kijken" ontvangt hij / zij een echte uitnodiging. De leerkrachten van de kleutergroepen maken ruim tijd voor deze nieuwkomers om hen zo snel mogelijk aan het schoolgaan te laten wennen. Soms is het schoolgaan voor een 4-jarige nog heel erg vermoeiend. In overleg met de leerkracht kan dan voor een alternatieve schooltijdenregeling gekozen worden.

Voor een oriƫnterend gesprek en/of rondleiding door de school kunt u een afspraak maken met de directeur, de heer Freek Steeman, telnr 0227-502 113 of 06-41504627
Het is ook mogelijk om een afspraak via de e-mail te maken. U kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We kijken er naar uit u te mogen ontvangen op onze school.