Hallo allemaal,

Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn groep 5/6. In onze groep zitten 19 kinderen.
Wij hebben twee juffen. Op maandag en dinsdag staat juf Stefanie voor de klas en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Ageeth. Maar daar blijft het niet bij! Onze onderwijsassistent juf Natalie is met zwangerschaopsverlof, daarom helpen juf Milou (ma) en juf Carla (di-vrij) bij ons in de klas met o.a. Ralfi lezen en de 'alles-willen-weten-club'.

We starten elke dag met lezen. Iedereen heeft een boekenlijst waaruit je zelf kunt kiezen welk boek je eerst wilt lezen. We doen ook vaak een boekpromotie. Dat is best spannend maar ook leuk om te doen! Je kunt immers ronduit vertellen over het boek dat jij mooi vindt. Misschien wil een ander het dan ook wel lezen.

De rest van de ochtend hebben we meestal rekenen en taal of spelling. Daarnaast werken we nog aan onze weektaak. Deze krijgen we aan het begin van de week. Wanneer je klaar bent met de les kun je daar zelfstandig mee aan de slag. Ook oefenen we bijna elke dag de tafels en hebben we een 5-woordendictee. Op maandag- en donderdagochtend krijgen we gym van meester Dion.

Verder zijn we veel bezig met IPC, daarmee werken we aan allerlei kennis en vaardigheden om de wereld om ons heen te ontdekken. Onze kunstzinnige talenten zijn onder andere te bewonderen tijdens de podiumkusten van onze school. Tijdens de kanjerlessen leren we hoe we in de klas op positieve wijze omgaan met elkaar.
Als u nieuwsgierig bent naar wat er allemaal in onze groep gebeurt, kunt u ons via deze website volgen! Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om een keer langs te komen. We organiseren regelmatig momenten waarbij (groot-)ouders mogen kijken in de klas.

I.v.m. de nieuwe wet op de privacy zal de groepsfoto iets later geplaatst worden dan wanneer u van ons gewend bent.