Hallo allemaal,

Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn groep 5/6. In onze groep zitten 28 kinderen.
Wij hebben twee juffen. Op maandag en vrijdag staat juf Tineke voor de groep en op woensdag en donderdag is juf Ageeth er. Op dinsdag staan ze er allebei! Maar daar blijft het niet bij! Meester Rick is onderwijsassistent en is op maandag en dinsdag  regelmatig in onze klas te vinden. 

We starten elke dag met lezen. Iedereen heeft een boekenlijst waaruit je zelf kunt kiezen welk boek je eerst wilt lezen. We doen ook vaak een boekpromotie. Dat is best spannend maar ook leuk om te doen! Je kunt immers vertellen over het boek dat jij mooi vindt. Misschien wil een ander het dan ook wel lezen.

De rest van de ochtend hebben we meestal rekenen en taal of spelling. Daarnaast werken we nog aan onze weektaak. Deze krijgen we aan het begin van de week. Wanneer je klaar bent met de les kun je daar zelfstandig mee aan de slag. Ook oefenen we bijna elke dag de tafels en hebben we een 5-woordendictee. Op maandag- en vrijdagochtend krijgen we gym van juf Ciska. 

Verder zijn we veel bezig met IPC, daarmee werken we aan allerlei kennis en vaardigheden om de wereld om ons heen te ontdekken. Onze kunstzinnige talenten zijn onder andere te bewonderen tijdens de podiumkusten van onze school. Tijdens de Kanjerlessen leren we hoe we in de klas op positieve wijze omgaan met elkaar.
Als u nieuwsgierig bent naar wat er allemaal in onze groep gebeurt, kunt u ons via deze website volgen! Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om een keer langs te komen. We organiseren regelmatig momenten waarbij (groot-)ouders mogen kijken in de klas.