Hallo allemaal,

Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn groep 5/6. In onze groep zitten 21 kinderen.
Wij hebben twee juffen. Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Ageeth voor de groep en op woensdag en donderdag is juf Tineke er. Bijna elke dag assisteert juf Sandy in de groep. 

We starten elke dag met lezen. Iedereen heeft een boekenlijst waaruit je zelf kunt kiezen welk boek je eerst wilt lezen. We doen ook aan boekpromotie. Dat is best spannend maar ook leuk om te doen! Je kunt immers vertellen over het boek dat jij mooi vindt. Misschien wil een ander het dan ook wel lezen.

De rest van de ochtend hebben we meestal rekenen en taal of spelling. Daarnaast werken we nog aan onze weektaak. Deze krijgen we aan het begin van de week. Wanneer je klaar bent met de les kun je daar zelfstandig mee aan de slag. 

Verder houden we ons bezig met IPC. En daarmee werken we aan allerlei kennis en vaardigheden om de wereld om ons heen te ontdekken. Onze kunstzinnige talenten zijn onder andere te bewonderen tijdens de podiumkusten van onze school. Tijdens de Kanjerlessen leren we hoe we in de klas op positieve wijze omgaan met elkaar. Een fijne sfeer in de klas is het belangrijkst!